HEJ OCH VÄLKOMMEN!

Exploring for a quick and additionally absolutely sure option to the thesis producing obstacle? Get trustworthy producing company listed here. High-quality, easy achievement, well timed interaction writing essay.

Psykoanalys

Psykoanalys kan ses som en speciell form av psykodynamisk psykoterapi och som ett projekt att lära sig förstå en människas, analysandens, sätt att känna och tänka.

Det du kan tala om och fundera över blir mer tillgängligt, bekant.
Det som är okänt, det du inte förstår, blir svårt att tänka och tala om. Det kan därför bli kvar inom dig som något okänt, som kan upplevas som främmande och skrämmande.

I det psykoanalytiska arbetet, i kontakten med en annan människa kan något av detta upptäckas. Det du får känslomässig kontakt med, det du orkar känna smärtan av och orkar sörja, det har du mer möjlighet att göra något åt.

Psykoanalys är ett omfattande åtagande för både analysand och psykoanalytiker. Dels de yttre förutsättningarna: minst 3-4 besök per vecka och ett arbete som fortgår länge, oftast 3-5 år. Dels det inre åtagandet: att arbeta med problem som finns men som har omedvetna sidor kan ta lång tid och vara påfrestande.

Om du har ett påtagligt psykiskt lidande som du inte hittat något sätt att lösa, kan detta vara något för dig.

Du kan läsa mer om psykoanalys på: Svenska psykoanalytiska föreningen
(länk till) http://www.psykoanalys.se/psykoanalys/index.htm

DET ÄR VI SOM JOBBAR HÄR

Per Hilton-Brown Leg Läkare

Telefon: 0760-912 540, Telefontider anges på telefonsvarare,
vanligen Måndagar 14.00 – 14.15; torsdagar 15.00 – 15.15

Läs mer om mig »

Anders Carlberg Leg Psykolog

Telefon: 018–12 20 22

Läs mer om mig »

Kina Nygren Leg Psykolog

Telefon: 018-10 86 20

Läs mer om mig »